• support oss studiebegeleiding
  • support oss huiswerkinstituut 2
  • support oss huiswerkinstituut 1
  • support oss bijles 2
  • support oss bijles 1

Support Studiebegeleiding

De Heuvel 11c
5341 CV Oss
T 0412 63 33 57
info@studiesupport.com

Facebook

Onderzoek en/of testen 

Soms kan een test en/of onderzoek uitkomst bieden voor meer duidelijkheid. Support heeft de mogelijkheid tot testen en onderzoek onder eigen dak. Hierdoor zijn de wachttijden kort en de communicatielijnen overzichtelijk.

Alle testen zijn landelijk erkend.  

Capaciteitenonderzoek

Als er twijfels bestaan over het juiste schoolniveau kan een capaciteitenonderzoek uitsluitsel geven. De uitslag wordt toegelicht in een gesprek en jij en je ouders ontvangen een uitgebreid diagnostisch verslag. 

Onderzoek kan ook gericht zijn op leer-, gedrags- en ontwikkelingsproblemen. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan dyslexie, dyscalculie, concentratieproblemen, faalangst of AD(H)D. 

Voordat we je gaan testen, nodigen we jou en je ouders uit voor een intakegesprek. Ook is er een vragenlijst voor jezelf, je ouder(s) en je leerkracht(en) om een zo goed mogelijk beeld van je te krijgen en de onderzoeksvragen zo duidelijk mogelijk te kunnen analyseren. Daarbij behoort een observatie op school ook tot de mogelijkheden.

Het onderzoek vindt op één of meerdere ochtenden plaats.

We bespreken de testresultaten inclusief conclusie en advies met jou en je ouders uitgebreid na, eventueel gevolgd door een concreet plan van aanpak waar jij je ook in kunt vinden.

Indien gewenst wordt dat ook op school besproken en bestaat er de mogelijkheid tot nazorg of begeleiding.

 visie-supportteam-support

 

werkwijze-supportcontact-support

support-oss

schakelplus-oss

bijles-oss

groep8-oss

onderzoek-oss

MBO HBO

eindexamensupport-oss

Poos-oss