• support oss studiebegeleiding
  • support oss huiswerkinstituut 2
  • support oss huiswerkinstituut 1
  • support oss bijles 2
  • support oss bijles 1

Support Studiebegeleiding

De Heuvel 11c
5341 CV Oss
T 0641897915
info@studiesupport.com

Facebook

Werkwijze

De begeleiding bestaat uit minstens twee en maximaal vijf onbeperkte middagen per week Dat hangt natuurlijk af van de vraag. In die tijd komt alles aan de orde. Er zijn geen aparte groepen (en ook geen aparte kosten) voor specifieke begeleiding op vakinhoud, faalangst, sociale vaardigheden, etc. Je kunt meteen na schooltijd bij Support terecht, ook als school eerder uit is. Dat geldt tevens voor de studie-uren van school.

Intake

Om vast te stellen wat de hulpvraag is, voeren we eerst een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek met jou en je ouders. Dan nemen we een maand de tijd om een heel goed beeld te krijgen van wat er precies aan de hand is. Jij en je ouders  beslissen na deze maand of je de begeleiding wilt continueren. Soms is het nodig om nader onderzoek te doen of een test uit te voeren.  meer>>  

Supportgroep

De begeleiding vindt plaats in een vaste groep. Deze groepen bestaan uit jongeren van verschillende leeftijden, scholen en schooltypes. Een vaste groep heeft als voordeel dat je elkaar beter leert kennen, je ervaringen met elkaar kunt delen en van elkaar kunt leren. Dat levert een duidelijke meerwaarde op. Support kiest er daarom bewust voor om geen vakinhoudelijke groepsindeling te maken.

 

 visie-supportteam-support

 

werkwijze-supportcontact-support

support-oss

schakelplus-oss

bijles-oss

groep8-oss

onderzoek-oss

MBO HBO

eindexamensupport-oss

Poos-oss